Livrarea la Easybox

 1. Ce este un Easybox 
 2. De ce sa alegem livrarea la Easybox
 3. Cum comanzi la Easybox in magazinul nostru

Ce este un Easybox 


Easybox-ul este un sistem automat de depozitare și livrare a coletelor, care permite clienților să ridice și să trimită colete într-un mod simplu și eficient. Acest sistem este oferit de compania Sameday, care a amplasat easybox-uri în diverse locații din România, cum ar fi centre comerciale, benzinării, stații de metrou sau de autobuz și alte locuri publice.

Easybox-ul funcționează prin introducerea unui cod unic primit de la compania de curierat în aparatul automat. După ce codul este introdus, ușa automatului se deschide, permițând accesul la coletul trimis sau ridicat. Sistemul easybox oferă o modalitate rapidă și ușoară de livrare și primire a coletelor, în special pentru persoanele care nu au timp să aștepte livrarea la domiciliu sau la birou.

De ce sa alegem livrarea la Easybox


 1. Livrare rapidă: Easybox este o metodă de livrare rapidă și eficientă, care îți permite să primești coletul în cel mai scurt timp posibil.

 2. Alegerea locației: Easybox-ul este disponibil în multe locații, astfel încât poți alege locația care îți este cea mai convenabilă pentru a ridica coletul.

 3. Ușurința utilizării: Ridicarea coletului din easybox este foarte ușoară și intuitivă, chiar și pentru persoanele care nu au experiență cu astfel de sisteme.

 4. Disponibilitatea în weekend-uri și sărbători: Datorită faptului că easybox este disponibil non-stop, poți să îți ridici coletul și în weekend-uri sau în timpul sărbătorilor, când multe alte opțiuni de livrare nu sunt disponibile.

 5. Reducerea emisiilor de carbon: Livrarea prin easybox are un impact mai mic asupra mediului înconjurător, deoarece nu mai sunt necesare deplasări suplimentare pentru livrarea la adresa de domiciliu sau la birou.

Cum comanzi la Easybox in magazinul nostru


Iată o scurtă îndrumare pentru a livra comanda la easybox prin intermediul site-ului Dalmoda.ro:

 1. După ce ai adăugat produsele dorite în coșul de cumpărături, accesează pagina de plată și selectează opțiunea de plată cu cardul.(Plata online-Netopia Payments)

 2. După ce ai introdus toate informațiile necesare: Email, nume, adresa, nr telefon, selectează opțiunea de livrare Sameday easybox.

 3. Selecteaza: Alege punctul de ridicare comanda si vei fi redirecționat către o pagină unde vei putea selecta easybox-ul dorit din lista de easybox-uri disponibile din localitatea ta. Poți să alegi un easybox din apropiere sau din locația ta preferată.

 4. După ce ai selectat easybox-ul dorit, iasigurate ca ai introdus adresa ta de email și alte informații de contact necesare pentru a primi codul unic de livrare din partea curierului Sameday.

 5. Completează procesul de plată și finalizeaza comanda.

 6. In ziua livrarii o sa primesti codul unic pentru a deschide ușa easybox-ului și a ridica coletul.

Procesul de livrare la easybox prin intermediul Dalmoda.ro este simplu și rapid, vei primi toate informațiile necesare pentru a urmări starea livrării și a primi coletul în siguranță.


Comentarii