Intrebari despre produse si comenzi

Cum pot cauta un anumit produs in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Cum comanzi la Easybox in magazinul nostru

Iată o scurtă îndrumare pentru a livra comanda la easybox prin intermediul site-ului Dalmoda.ro:

  1. După ce ai adăugat produsele dorite în coșul de cumpărături, accesează pagina de plată și selectează opțiunea de plată cu cardul.(Plata online-Netopia Payments)

  2. După ce ai introdus toate informațiile necesare: Email, nume, adresa, nr telefon, selectează opțiunea de livrare Sameday easybox.

  3. Selecteaza: Alege punctul de ridicare comanda si vei fi redirecționat către o pagină unde vei putea selecta easybox-ul dorit din lista de easybox-uri disponibile din localitatea ta. Poți să alegi un easybox din apropiere sau din locația ta preferată.

  4. După ce ai selectat easybox-ul dorit, iasigurate ca ai introdus adresa ta de email și alte informații de contact necesare pentru a primi codul unic de livrare din partea curierului Sameday.

  5. Completează procesul de plată și finalizeaza comanda.

  6. In ziua livrarii o sa primesti codul unic pentru a deschide ușa easybox-ului și a ridica coletul.

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Istoric comenzi..

Intrebari generale

Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?

Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.